Mit Egyen Után A Sport, Hogy Lefogy?

A döntés: veszítse el a felesleg, hogy a mérleg kijelzők, majd vissza, hogy a sport! De légy óvatos, figyelni a diéta legfontosabb elérése a cél, s tudva, hogy mit, mikor kell enni fog fontos szerepet töltenek be a fogyás. Magyarázat …

Sport, táplálkozás: nyerő páros, hogy lefogySport, táplálkozás: nyerő páros, hogy lefogy

– E fel a futócipőt húztam ki a szekrényből, vagy takarítottam le a teniszütő, rájött, hogy feltétlenül szükséges volt, hogy gyere vissza, hogy a sport, hogy lefogy , ez nagyszerű! Befejezés vasárnap a kanapén, vagy a munka után a helyi bárban: ez a szabad ideje, akkor optimalizálni kell csinálni, hogy jó, majd indítsa újra a gépet.

A fizikai aktivitás önmagában nem elég, ha továbbra is lenyelni, gofri, sült krumpli, a legkisebb lehetőséget! Együtt egy kiegyensúlyozott étrend, sport, egy nagyszerű módja annak, hogy lefogy, de még mindig fel kell tennünk magunknak a megfelelő kérdéseket: mit egyek, hogy elkerülje, hogy kövér ?

Amikor enni: előtt vagy után a sport? Milyen élelmiszereket előnyben, ilyenkor a nap? A test egy hatalmas gépet, ha az ember érti a működését: előtt vagy után, sport ülés, nem mondja, hogy ugyanazt a járulékot. Ez rajtad múlik, hogy búcsúzz el, hogy a dudorok!

Mit enni, mielőtt sport, hogy lefogy?Mit enni, mielőtt sport, hogy lefogy?

Csinál sport, éhgyomorra, vagy egy kiadós étkezés után a két véglet megtalálható a sok “speciális” oldalak, de nehéz tudni, hogyan kell kezelni ezeket a különböző tippeket.

Az ötlet, hogy egy étkezés előtt sport ülés problematikus, mert tartalmaznia kell többek között a napi paraméterek néha nehéz eltérni: túlterhelt ideje, gyermekeim, hogy visszaszerezze vagy családi összejövetelek , Mindig gondolj privileging a jól-lét, hogy ne kockázati baleset vagy kellemetlen érzés a munkamenet során.

Hogy megkönnyítsük a dolgát, mindig figyelembe az idő, az a munkafolyamat, illetve az energiafelhasználás, hogy fog generálni: akár egy munkamenet a squash, vagy a jóga, a két tudományág nem igényelnek ugyanaz az energia bevitelt .

Egy csendes tevékenység, a böjt ülés korán reggel, vagy úgy dönt, hogy enni csak azután, hogy a sport, hogy lefogy. Több kardió ülés, győződjön meg róla, hogy a fecske lassan cukor (egész kenyér, barna rizs, …), valamint a fehérjék (tojás, tyúk, sajt, …), mielőtt az ülést, hogy a szurdok a test energia.

Ha a munkamenet kerül sor, 1 vagy 2 óra, egy óra után a normál étkezés, fontolja meg, hogy az energia ital során az edzés történelem, hogy megfelelően hidratálja az izmokat, hogy azok egy jelentős adag cukor.

Mit enni, miután a sport, hogy lefogy?Mit enni, miután a sport, hogy lefogy?

Miután befejezte a munkamenet, figyelned kell a tested, érezd az elsődleges szüksége van fél órán belül képzés: egy érzés, az éhség, vagy az undor? Ne habozzon, snack gabona bár, friss gyümölcs, vagy valamilyen aszalt gyümölcsöt.

A zsibbadás, az izmok, görcsök, szorító érzés? Igyál sok vizet, hogy felajánlja magát egy sötét csokoládé csempe a magas magnézium koncentrációja, amely segít enyhíteni a fájdalmas végtagokat.

Hogy lefogy, nem veszíti el a hasznot, a sport ülés , az ideális az, ha enni egy könnyű, de teljes étkezés, amely lehetővé teszi a szervezet, hogy elsajátítsa fontos tápanyagok, hogy a helyreállítás: ebben a fázisban az úgynevezett “anabolikus fázis” mivel a c ‘ez a lehetőség, hogy a test levonja a szükséges forrásokat, ezért eteti meg a kalória.

Ne dobja magát az első hamburger / krumpli befut, lehet, hogy drágán megfizetünk érte, a skála. Inkább fehérje (vörös vagy fehér hús, zsíros halak,…), valamint a szénhidrátok (burgonya, fehér rizs, …): még akkor is, ha a glikémiás index magasabb, mint egy étkezés előtt készült a vacsora előtt, nélkülözhetetlen a zsírok, amely lehetővé teszi szerezni izom tömeg kockáztatása nélkül tárolja a hip trükköket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *