A Sokkoló Igazságot Halláskárosodás

A Sokkoló Igazságot HalláskárosodásMintegy 48 millió polgárok az Egyesült Államokban szenved valamilyen formában a halláskárosodás ma. Ez egy minden öt Amerikaiak.

Ezt a számot úgy érzik, megdöbbentő. Akár úgy is tűnhet, hihetetlen. De hiszem el. Csak akkor erősítsd magad, csinálj valamit, ne váljanak a statisztika.

Vessünk egy pillantást néhány tények tekintetében a halláskárosodás az USA-ban, illetve, hogy tartsa a meghallgatás biztonságos.

Több mint 30 millió AMERIKAI állampolgárok alatt 65 éves fejleszteni a hallás problémák

Sokan társult öregedés, a meghallgatás, a kérdések. Hogy lehet, hogy fiatal, vagy középkorú egyének sokszor érzem, immunrendszer, hogy ez az aggodalom. Lehet látni, mint egy “régi ember” a probléma.

A 48 millió küzd ma, egy elképesztő 63 százalék alatt vannak a 65 éves kort. Ez a százalékos tartalmazza:

1/6-a a jelenleg éves kor között 40 60

Egy 14 minősíteni X Generáció (jelenleg 30-40)

1,4 millió gyerekek 19 év alatti

Közel 3 minden ezer babák

1.1 milliárd tinédzserek pedig a 20-30 éves fogékonyak a halláskárosodás, a világ minden tájáról

1.1 milliárd tinédzserek pedig a 20-30 éves fogékonyak a halláskárosodás, a világ minden tájárólAlapján összegyűjtött információk az Egészségügyi világszervezet több mint 1 milliárd tizenéves 20-30 évesek vannak kitéve halláskárosodás, mert a kitettség veszélyes zajszint keresztül harsogó koncertek, garázda éjszakai klubok, kiabálás közben sportesemények, valamint egyéb féktelen tevékenységek http://caphealthcheck.eu/biostenix/. Ez a korai halláskárosodást is katasztrofális következményekkel jár az ember feladata, de a jelenlegi, mind a jövőbeli tanulási képességek, valamint az érzelmi, mind a fizikai egészség.

Minden rezonál a fenti 85 decibel halláskárosodást okozhat

Túl könnyű, nem hasznos, azt mondani, hogy “maradj távol a hangos zajokat.” Ez a levél annyira értelmezés kérdése. Például, egy 14 éves fiú, lehet, hogy egy egészen más ötlete, hogy mit is jelent a “hangos” a 70 éves nagymamám.

Ezért hasznos lehet, hogy definiáld a “hangos.” Szerint a Nemzeti Intézet Süketség vagy Más Kommunikációs Zavarok (NIDCD), minden zaj hangosabb, mint 85 decibel tapasztalt hosszabb időszakon keresztül érintheti, meghallgatás. A helyére tenni, itt van néhány közös háztartásban hangzik, a megfelelő decibel méretek:

  • A búgást, a hűtőszekrény= 45 decibel
  • Átlagos vita= 60 decibel
  • Csúcsforgalom város közlekedési= 85 decibel
  • Motor fordulatszám a motor= 95 decibel
  • Fejhallgató fordult egészen= 105 decibel
  • Sürgősségi jármű sziréna= 120 decibel
  • Pisztoly vagy tűzijáték= 150 decibel

Vegyük észre, hogy minden nap úgy hangzik, mint a városi forgalomban, a zenehallgatás, a fejhallgató vagy a sziréna vagy a “veszélyzónában.” Mi a különbség a hosszú ideig kitéve, a távolság vagy a megrendítő zaj. Az alkalmi expozíció hangzik ebben a zónában nem valószínű, hogy károsíthatja hallását.

26 millió egyének 20 70 tapasztalat halláskárosodás

Információk alapján összeállította a NIDCD, 26 millió AMERIKAI állampolgárok, vagy 15 százalékos között, 20, 70 éves, van valamilyen formában a halláskárosodás eredő expozíció magas zajszint, otthon, a munkahelyen vagy a szabadidős rendezvényeken. Ezek a statisztikák jelölje ki a nagyon is valós veszély a tartós kitettség hangos zajok.

Minden személy tapasztalatok halláskárosodás különböző módon

Minden személy tapasztalatok halláskárosodás különböző módonCsak mint minden ember egyedi, minden ember auditív élmény egyedi. Mindenki veszi a ingerek másképp. Ezért olyan fontos, hogy kap egy hallás vizsgálat előtt, figyelembe véve, hogy a vásárlás a tárgyalás vagy felerősítve aids. Szeretné ezeket az eszközöket, hogy szabott egyéni igények segítségével a megfelelő erősítés. Szóval, kérjen értékelést egy képzett személy.

a Legtöbb ember késedelem a szakmai vizsga legfeljebb 8 év meghallgatása után az érintett

Sokan várj egy jelentős időszak után a tünetek jelentkeznek a problémák megoldásához, mert:

Kevesebb, mint 15% – a háziorvosok rendszeresen ellenőrizze a beteg hallás működése

Gyakorta, hallás-problémák is finom, de lehet, marad alul, egy személy radar sokáig

A legtöbb hiszem hallókészülékek nem tud segíteni részleges hallásvesztés

az Egyik, hogy minden 5 személyek, akik lehet, hogy segített hallókészülékek valójában őket

Csak 1/5-e azok küzd szegény meghallgatás kap támogatást hallókészülékeket. Ez valószínűleg azért, mert sokan úgy gondolják, hogy hallókészülékek segíthet más emberek, de ők nem.

A haladás a hallókészülék technológia már mély az elmúlt két évtizedben. A kutatás által jelentett az Amerikai Orvosi Szövetség, vagy AMA, megállapította, hogy három konkrét hallókészülék verziók felajánlott jelentős segítséget, hogy az emberek mind puhább, hangosabb meghallgatás forgatókönyvek. Ezen kívül, egy gondosan elvégzett ügyfél-elégedettség értékelése során kiderült, hogy a mintegy 80% – a szülők, a gyermekek négy év alatt, volt elégedett az eredménnyel.

Uncategorized

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *